binnmode »
Jojo, vim o tm, mi to lejou na burger v Ram - lobster and burger, ktery si chodim jednou tydne vstrelit do zil (do cibulovy marmelady davaj totiz spek!)
koukam, nemas to jednoduchy, jako ten milionar v Asii:D
vzdycky kdyz se divam na posledni fotku, tak se musim uchechtnout, jak jsme se museli kroutit, abychom se tam nejak rozumne vesli s tou servirkou do zaberu.
uri »
10 000 yen obed... Yonezawagyu pripraveny na nekolik zpusobu, vcetne steaku. A ta rejze byla poctive nasakla tukem z pripravy masa, naprosta bomba.
"Yonezawa Beef is often considered as one of the three greatest Wagyu Beefs in Japan along with Kobe Beef and Matsusaka Beef, which are two most famous Wagyu Beef brands."
Lord_Palda »
Jenom poznámka k rautů, je to jeden z asi pěti stolu, původně byl raut pocitan pro cca dvojnásobek lidi, takže jídla bylo až krutohruza. A to hovězí na špejli... A ta hruška v sunce... Ještě znova bych se přezral :D a výborně vino.
Oběd jsou vyfocené jen prilohy/predkrmy. Hlavní jídlo jsem nefotil. Byl borsc a pak v těstíčku pecene obalené brambory s kuřecím stehnem. Taky super.
Tychi »
Jo jo, je to letos všechno brzo. Snad bude i nějaká pěkná zima a podzim, aby si příroda odpočinula.
K snídani byly palačinky s borůvkami a ostružinami. Mňam.
Pralinka2 »Tychi (17:31:54): No já jsem vždycky takhle koncem srpna nebo začátkem září cestou do práce občas utrhl nějakou hrušku ze stromu u silnice. Ale ještě se mi nestalo, až letos, že by ty hrušky byly zralé už v půlce července.
Tychi »Pralinka2 (4:58:48): to už je dávno. Teď baštím broskev, letní jablíčko, papriku, rajčata, okurky, mrkev, tak nějak to střídám a bříško je spokojené. Prostě zahrady plodí.