::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
15. prosince 2017 [22:32:49]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
34 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << (na vršek) (nahoru) :: 1-20 z 951 :: dolů dospod >>
Tychi
9. prosince 2017 [21:14:50] Re :: link
Tychi » No bylo to mňam. A houby šly do jiných talířů(o.
 
Maxidejf
* 9. prosince 2017 [2:26:11] Re :: link
Maxidejf » no nee, nic proti - dal bych si to taky, ackoliv houby mam rad.. ja jen ze to zni dobre :))
 
Tychi
8. prosince 2017 [19:37:43] Re :: link
Tychi » No jéje. Buď z houbového koření (tj. Namletých sušených hub jemnosti mleté papriky) nebo z hub kusových, které jsou před cestou na můj talíř zachyceny do sítka.
 
Maxidejf
* 8. prosince 2017 [19:22:04] Re :: link
Maxidejf » houbovka bez hub :)))
 
Tychi
8. prosince 2017 [14:07:30] Re :: link
Tychi » Dneska pstruh se salátem, zítra houbovka bez hub s chlupatými knedlíky. Mňam.
 
uri
* 2. prosince 2017 [4:11:42] Re :: link
uri » Sem si ve ctvrtek udelal uvod do Islay whisky, vyznacujou se tim jsou velmi nakoureny, protoze slad se susi kourem z raseliny (typicky palivo/topivo z oblasti Islay ve Skotsku)

Kilchoman je nova palirna zalozena v roce 2005. tzn. sotva batole a tenhle Machir Bay je blend, kde nejstarsi whisky ma jenom 6 let, presto nekouse a je pomerne komplexni, nicmene se deje spousta veci najednou co se chuti tyce

Lagavulin je klasika, kdo zna Rona Swansona, zna Lagavulin, 16 let v sudu pro nejmladsi whisky v mixu je naprostej opak Kilchomana, hodne komplexni, ale uniformni chut, ktera se postupne vyviji misto aby skakala z koure do ovoce a pak do dubu od barelu jako mladej Kilchoman

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24068818_1144931988971927_3143168050569592305_o.jpg?oh=0717e22eb855ed93518462a814b5efa9&oe=5AC8F270
 
uri
* 1. listopadu 2017 [12:17:20] Re :: link
uri » binnmode (11:34:28): noice, tam by to ani nemuselo stat $20 za pintu
 
binnmode
1. listopadu 2017 [11:34:28] Re :: link
binnmode » uri (1:51:37): ve vietnamu se ted hodne rozmohly craft beers a mini pivovary. Zaslechl jsem, ze to je celkem popularni v regionu.
 
uri
* 1. listopadu 2017 [1:51:37] Re :: link
uri » Sili (1:31:32): ale seriozne, jakykoliv pivo z velkyho pivovaru je jemne chmelena voda... globalizace ftw, vsechno chutna jako heineken, od americkyho bud lightu, pres ceskej budvar desitku po cinsky tsingtao, cili ptat se takhle obecne nema moc smysl ')

co se tyce nejakejch specialnich piv nebo malejch pivovaru a alkoholu obecne, tak asiati, krome japoncu, nemaj moc rozvinutou chlastaci kulturu, jedou tyhlety nijaky piva, mlady vodku s dzusem, pripadne henessy nebo drahy sampansky, pokud se chtej ukazat pred holkama/klukama v klubech a to je obecne tak nejak vsechno co se tu pije a proto ja uz skoro nepiju, nic mi to nerika tady
 
Sili
1. listopadu 2017 [1:31:32] Re :: link
Sili » I see
 
uri
* 31. října 2017 [23:46:35] Re :: link
uri » Sili (22:25:16): jako Heineken, cili nijak ')
 
Sili
31. října 2017 [22:25:16] Re :: link
Sili » Tam bych umrela hlady

Btw mohl bys mi popsat jak chutna cinsky pivo?
 
uri
* 31. října 2017 [14:06:33] Re :: link
uri » nastenku o chlastani zakladat nechci, tahle poslouzi, jestli se fenix neurazi ')

posledni dobou docela sbiram flasky a buduju si solidni bar doma, hlavne vizoury... tak sem se konecne hecnul, ze se naucim si udelat muj oblibenej old fashioned... prvni pokus celkem fail, vubec to nechutna jak z myho oblibenyho baru ') ..foto z vlastni zahradky

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/23117119_1128892533909206_5288274251428323420_o.jpg?oh=2ef66e7a7fd882e85e6603ffd1db0c8a&oe=5A76A66D

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22853247_1128892527242540_2644950146149349315_n.jpg?oh=b5d4032aac333403f5e4c09b2728b483&oe=5A691E76
 
uri
* 19. října 2017 [7:27:22] Re :: link
uri » Maxidejf (21:03:04): wagyu steak si to dvakrat zaslouzi '))
 
Maxidejf
* 18. října 2017 [21:03:04] Re :: link
Maxidejf » cool! btw mas tam jeden pic 2x
 
uri
* 18. října 2017 [16:22:40] Re :: link
uri » Kaiseki ryori - tradicni japonska vecere


Spanelska makrela, jikry z lososa v citronu, oloupanevy kastan, propagule (nejaky klicky), losos, Shimeji houba, Amago (lokalni sladkovodni ryba)
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22528611_1122023424596117_1728209102851629105_o.jpg?oh=145815395a1ffb0de5a0862f66f4dfe6&oe=5A39AEFF

Krabi maso, mizuna (to zeleny), seitan
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520141_1122023421262784_662723839250433636_o.jpg?oh=47536d2f9300694ea9931ed3ef919270&oe=5A72FB32

Uhor, Shiitake houba, yuzu
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22529055_1122023277929465_2732662342726252518_o.jpg?oh=6c534fc523a3f132d259ac7ac616ca2f&oe=5A66D48F

Sashimi z cejna, tunaka, spanelsky makrely a k tomu cinska sladka brambora (yam), chryzatena (kvet/seminka)
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22538702_1122023524596107_3373509153028082161_o.jpg?oh=e588742dbdd09e930187cc0833618a82&oe=5A792167

Koule z brambor, seitanu a chryzateny
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22548701_1122023461262780_999472403179864416_o.jpg?oh=f1ac0fd9a5e4b7de52f8dd00de18e39d&oe=5A86B9FD

Wagyu steak, lilek, paprika a hiratake houba
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520240_1122023541262772_7873212137761152631_o.jpg?oh=5031cce959ef9785785607c1badfa21b&oe=5A70490B

Pickles - nakladany veci
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520240_1122023541262772_7873212137761152631_o.jpg?oh=5031cce959ef9785785607c1badfa21b&oe=5A70490B

Matsutake houby se spenatem
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22538651_1122023464596113_7955134021484948999_o.jpg?oh=1a5c10bf54b62e9d24525b243925fcba&oe=5A7C804E

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22548954_1122023334596126_6631128157896759163_o.jpg?oh=8227a7d4597d8769e0c0b0053c720756&oe=5A833575
 
Tychi
28. září 2017 [18:42:04] Re :: link
Tychi » Mám chuť na něco a nevím co. Ale bříško je plné, tak má pusa smůlu. I když paprika tu asi je..
 
larynka
* 3. srpna 2017 [12:58:26] Re :: link
larynka » fleja (10:54:58): wtaf did i just read, hahaha
 
Namarti
2. srpna 2017 [17:36:48] Re :: link
Namarti » Siren (13:05:37): Přesně :D Jednou jedinkrát jsem se vsadila s K., že vydržím bez sladkostí měsíc (únor, aby to nebylo tak zlý), ale vydržela jsem asi dva tejdny
 
binnmode
2. srpna 2017 [13:32:30] Re :: link
binnmode » jsem v nedeli objevil docela dost dobrou vec. Nastrouhanej kren do laku od okurek, nechat tyden ulezet, snist.
 
uri
* 2. srpna 2017 [13:09:52] Re :: link
uri » je to fakt srovnatelny s abstakem na nikotin, aspon podle mejch zkusenosti
 
Siren
* 2. srpna 2017 [13:05:37] Re :: link
Siren » Sammy (12:42:10): a proto cukr pro jistotu nikdy z jídelníčku nevynechávám .))

páč jakmile si dám po měsíci nebo čtvrt roce nebo dvou stoletích abstinence kousek sladkýho, jsem zpátky na nejtemnějším dně závislosti, my body needs it
 
Sammy
2. srpna 2017 [12:42:10] Re :: link
Sammy » Jo, já mám teď absťák taky na cukr. Měla jsem bezva jídelníček, hrozně dlouho jsem nejedla žádné sračky a vůbec mi to nechybělo. Poslední měsíc stres jak svině, jídelníček šel do kopru, žrala jsem každý den sladkost. Říkám a dost a najela jsem zpátky na to, co jsem už dělala. Ale normálně regulérní craving po sladkostech. Až mě to teda vyděsilo. Vím, že když vydržím týden, dva, tři, tak se to hodí zase zpátky do pohody, ale je to mordor.
 
uri
* 30. července 2017 [13:06:26] Re :: link
uri » čijo (12:37:29): ah rozumim '))
 
čijo
30. července 2017 [12:37:29] Re :: link
čijo » uri (11:06:03): já cukr vůbec nejím a ovoce taky ne :) nevejde se mi to do maker. Jen mám chutě :))
 
uri
* 30. července 2017 [11:06:03] Re :: link
uri » boo (10:50:09): "We ask for help from our Higher Power" XD

ja nemam problem s tim, ze tomu nedokazu odolat, jsem docela rezistivni na navykovy latky ocividne, spis to pozoruju prijde mi to zajimavy ')

čijo (10:14:52): to mas z toho, zes toho prave jedla tunu, si telo zvyklo a ted si to nechce nechat ujit, me se nastesti povedlo zbavit "nabytecnyho" cukru celkem bez problemu, sladky mi nikdy nechutnalo, tak sem si akorat prestal sypat cukr do kafe a cokoliv co kupuju zpracovanyho kupuju bez cukru (jogurty apod), chvili sem z toho byl porad utahanej, ale vydrzel sem to mesic a ted kdyz si dam neco v cem je pridanej cukru, tak sem do hodiny na odpis, uplne me to rozhodi a spim jak mimino

btw jestli pijes ovocny stavy i cold press z cerstvyho ovoce a zeleniny, tak doprocuju taky vynechat, to je celkem brutalni cukrova bomba pro telo, jak to neni navazany na duziny, tak to jde hned do krve a zase pryc a taky ses po hodine mrtva ')
 
boo
30. července 2017 [10:50:09] Re :: link
boo » uri (9:58:19): alkoholici maj AA, ty bys ocenil FAA
 
čijo
30. července 2017 [10:14:52] Re :: link
čijo » Jako ja se ted taky snažím zdravě jíst a mám takovýhle absťáky na sladký. Pritom sladký jsem nikdy moc nejedla. (V těhotenství tunu) ale myslím si, že je to chybou jídelníčku. Málo sacharidů asi.

Ale ted jak to čtu. Dala bych si mekac!
 
uri
* 30. července 2017 [9:58:19] Re :: link
uri » boo (9:45:41): sry, se mi to uplne nechce vypisovat a resit ') mi prijde zajimavejsi resit problem, ze clovek ma abstak na junk food ')
 
boo
30. července 2017 [9:45:41] Re :: link
boo » uri (8:15:36): a co jis?
 
uri
* 30. července 2017 [8:15:36] Re :: link
uri » tvl, snazim se postupne menit svoji dietu a z toho co driv bylo preslazeny kafe, big mac, kfc a pizza uz je dneska pomerne zdravej jidelnicek, ale co me fascinuje je regulerni abstak na smazeny kure... fakt mam regulerni abstinencni zachvaty po smazenym kureti, je to hodne podobny a intenzivni jako kdyz sem jeste kouril... dam si ho tak jednou za dva tejdny a pak mam tri dny abstak, kterej prejde a za tejden prijde jeste silnejsi...

//uz asi mesic strasne touzim po kalsickym rizku a bramborovym salatu, jeste chvili a fakt si je udelam doma '))
 
uri
* 5. července 2017 [13:23:53] Re :: link
uri » nejdriv me zaujal nazev kanalu "Binging with Babish" a pak sem zustal pro videa '))

https://www.youtube.com/user/bgfilms

"Binging with Babish is the realization of a young(ish) man's dream to combine his love of film and cooking, and to have some fun in the process. Join us each week as we recreate the foods you've always wanted to try in movies and television - and if you're not careful, you just might learn a thing or two."
 
Pralinka2
* 27. května 2017 [21:16:00] Re :: link
Pralinka2 » Neznám.
 
uri
* 30. března 2017 [13:53:46] Re :: link
uri » gopnik ice tea!

Top 7 Slav hangover cures
 
Pralinka2
* 29. března 2017 [19:08:26] Re :: link
Pralinka2 » Tam jsem ještě nebyl.
 
uri
* 30. ledna 2017 [4:18:15] Re :: link
uri » nutne potrebuju na japonskej venkov

Parts Unknown - Japan (HD)
 
doreen
1. ledna 2017 [10:49:28] Re :: link
doreen » Naštěstí ne ;)
 
uri
* 1. ledna 2017 [9:05:59] Re :: link
uri » lol, ste nikdy nejedly ostry kridla nebo zebirka holky? ')
 
Tychi
31. prosince 2016 [22:03:45] Re :: link
Tychi » Palivost paprik znám. I půl dne po vaření je nebezpečné dotknout se oka. A to pěstuju jen žluté kajánské. A když z nich vařím tak po druhém soustu hledám kapesník.
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << (na vršek) (nahoru) :: 1-20 z 951 :: dolů dospod >>