::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
20. dubna 2024 [5:47:01]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 40-59 z 953 :: dolů dospod >>
uri
* 22. listopadu 2018 [12:05:20] Re :: link
uri » Lord_Palda (12:00:16): nafasujes louskacek a vylouskas si to nejvic nejlepsi maso na svete ^^
 
Lord_Palda
* 22. listopadu 2018 [12:00:16] Re :: link
Lord_Palda » uri (2:43:47): jak se jí ty klepeta? Rozlomíš a vysaješ?
 
uri
* 18. listopadu 2018 [2:43:47] Re :: link
uri » stoji to nekrestansky penize, ale je to nebicko v papulce

https://scontent-sin6-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46213188_1399657206832736_3235556081354670080_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-sin6-2.xx&oh=0f042834405d2795ca4c6e134a37b69a&oe=5C81C3A8

https://scontent-sin6-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/45864403_1399657250166065_7921627656288731136_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-sin6-2.xx&oh=fcfec3651cf92a9bb8ec6dfe0b8f769a&oe=5CB00D7C

https://scontent-sin6-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46289334_1401055366692920_1778561071263514624_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-sin6-2.xx&oh=0b3422d9ae79ad71219db91f5c1363b3&oe=5C695FF7
 
Tychi
11. listopadu 2018 [12:31:05] Re :: link
Tychi » Dnes pro změnu kuskus se zeleninou a masem. Trochu to pálí..
 
uri
* 20. září 2018 [3:35:55] Re :: link
uri » sem si vcera zasel na michelinskej obed ')

https://scontent-sin6-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42090743_1362033547261769_4505526835030786048_o.jpg?_nc_cat=110&oh=9d85cfb1eb54697d109c5d2cecffb8b9&oe=5C2A3EF9

https://scontent-sin6-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42147880_1362033757261748_794938149443731456_o.jpg?_nc_cat=101&oh=0f09c1412e6979b94af40e16ff633a95&oe=5C2188A0
 
Tychi
6. srpna 2018 [7:08:38] Re :: link
Tychi » Jo jo, je to letos všechno brzo. Snad bude i nějaká pěkná zima a podzim, aby si příroda odpočinula.
K snídani byly palačinky s borůvkami a ostružinami. Mňam.
 
Pralinka2
* 5. srpna 2018 [20:27:41] Re :: link
Pralinka2 » Tychi (17:31:54): No já jsem vždycky takhle koncem srpna nebo začátkem září cestou do práce občas utrhl nějakou hrušku ze stromu u silnice. Ale ještě se mi nestalo, až letos, že by ty hrušky byly zralé už v půlce července.
 
Tychi
5. srpna 2018 [17:31:54] Re :: link
Tychi » Pralinka2 (4:58:48): to už je dávno. Teď baštím broskev, letní jablíčko, papriku, rajčata, okurky, mrkev, tak nějak to střídám a bříško je spokojené. Prostě zahrady plodí.
 
Pralinka2
* 5. srpna 2018 [4:58:48] Re :: link
Pralinka2 » Jééé jahody!
 
Tychi
7. června 2018 [21:26:07] Re :: link
Tychi » Dneska hodně jahod.
 
Tychi
13. dubna 2018 [19:23:09] Re :: link
Tychi » Samovar nemáme. Zato jsme povečeři bác. Mňam.
 
Pralinka2
* 13. dubna 2018 [14:45:16] Re :: link
Pralinka2 » Tak co?
 
Pralinka2
* 13. února 2018 [16:36:32] Re :: link
Pralinka2 » Pěkné.
 
uri
* 16. prosince 2017 [8:45:23] Re :: link
uri » nevim kam jinam s tim... Samovar dostali moji rodice jako svatebni dar, postribrenej pravym stribrem ')

Je mi jasny, ze to prislo z vychodoevropsky casti rodiny, tak spis ze zvedavosti, kdo tady ma taky v rodine samovar ')

The Samovar Experience - Winter holiday special ASMR
 
Tychi
9. prosince 2017 [21:14:50] Re :: link
Tychi » No bylo to mňam. A houby šly do jiných talířů(o.
 
Maxidejf
* 9. prosince 2017 [2:26:11] Re :: link
Maxidejf » no nee, nic proti - dal bych si to taky, ackoliv houby mam rad.. ja jen ze to zni dobre :))
 
Tychi
8. prosince 2017 [19:37:43] Re :: link
Tychi » No jéje. Buď z houbového koření (tj. Namletých sušených hub jemnosti mleté papriky) nebo z hub kusových, které jsou před cestou na můj talíř zachyceny do sítka.
 
Maxidejf
* 8. prosince 2017 [19:22:04] Re :: link
Maxidejf » houbovka bez hub :)))
 
Tychi
8. prosince 2017 [14:07:30] Re :: link
Tychi » Dneska pstruh se salátem, zítra houbovka bez hub s chlupatými knedlíky. Mňam.
 
uri
* 2. prosince 2017 [4:11:42] Re :: link
uri » Sem si ve ctvrtek udelal uvod do Islay whisky, vyznacujou se tim jsou velmi nakoureny, protoze slad se susi kourem z raseliny (typicky palivo/topivo z oblasti Islay ve Skotsku)

Kilchoman je nova palirna zalozena v roce 2005. tzn. sotva batole a tenhle Machir Bay je blend, kde nejstarsi whisky ma jenom 6 let, presto nekouse a je pomerne komplexni, nicmene se deje spousta veci najednou co se chuti tyce

Lagavulin je klasika, kdo zna Rona Swansona, zna Lagavulin, 16 let v sudu pro nejmladsi whisky v mixu je naprostej opak Kilchomana, hodne komplexni, ale uniformni chut, ktera se postupne vyviji misto aby skakala z koure do ovoce a pak do dubu od barelu jako mladej Kilchoman

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24068818_1144931988971927_3143168050569592305_o.jpg?oh=0717e22eb855ed93518462a814b5efa9&oe=5AC8F270
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 40-59 z 953 :: dolů dospod >>