::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
19. dubna 2024 [6:15:44]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 59-78 z 953 :: dolů dospod >>
uri
* 2. prosince 2017 [4:11:42] Re :: link
uri » Sem si ve ctvrtek udelal uvod do Islay whisky, vyznacujou se tim jsou velmi nakoureny, protoze slad se susi kourem z raseliny (typicky palivo/topivo z oblasti Islay ve Skotsku)

Kilchoman je nova palirna zalozena v roce 2005. tzn. sotva batole a tenhle Machir Bay je blend, kde nejstarsi whisky ma jenom 6 let, presto nekouse a je pomerne komplexni, nicmene se deje spousta veci najednou co se chuti tyce

Lagavulin je klasika, kdo zna Rona Swansona, zna Lagavulin, 16 let v sudu pro nejmladsi whisky v mixu je naprostej opak Kilchomana, hodne komplexni, ale uniformni chut, ktera se postupne vyviji misto aby skakala z koure do ovoce a pak do dubu od barelu jako mladej Kilchoman

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24068818_1144931988971927_3143168050569592305_o.jpg?oh=0717e22eb855ed93518462a814b5efa9&oe=5AC8F270
 
uri
* 1. listopadu 2017 [12:17:20] Re :: link
uri » binnmode (11:34:28): noice, tam by to ani nemuselo stat $20 za pintu
 
Binn
1. listopadu 2017 [11:34:28] Re :: link
Binn » uri (1:51:37): ve vietnamu se ted hodne rozmohly craft beers a mini pivovary. Zaslechl jsem, ze to je celkem popularni v regionu.
 
uri
* 1. listopadu 2017 [1:51:37] Re :: link
uri » Sili (1:31:32): ale seriozne, jakykoliv pivo z velkyho pivovaru je jemne chmelena voda... globalizace ftw, vsechno chutna jako heineken, od americkyho bud lightu, pres ceskej budvar desitku po cinsky tsingtao, cili ptat se takhle obecne nema moc smysl ')

co se tyce nejakejch specialnich piv nebo malejch pivovaru a alkoholu obecne, tak asiati, krome japoncu, nemaj moc rozvinutou chlastaci kulturu, jedou tyhlety nijaky piva, mlady vodku s dzusem, pripadne henessy nebo drahy sampansky, pokud se chtej ukazat pred holkama/klukama v klubech a to je obecne tak nejak vsechno co se tu pije a proto ja uz skoro nepiju, nic mi to nerika tady
 
Sili
1. listopadu 2017 [1:31:32] Re :: link
Sili » I see
 
uri
* 31. října 2017 [23:46:35] Re :: link
uri » Sili (22:25:16): jako Heineken, cili nijak ')
 
Sili
31. října 2017 [22:25:16] Re :: link
Sili » Tam bych umrela hlady

Btw mohl bys mi popsat jak chutna cinsky pivo?
 
uri
* 31. října 2017 [14:06:33] Re :: link
uri » nastenku o chlastani zakladat nechci, tahle poslouzi, jestli se fenix neurazi ')

posledni dobou docela sbiram flasky a buduju si solidni bar doma, hlavne vizoury... tak sem se konecne hecnul, ze se naucim si udelat muj oblibenej old fashioned... prvni pokus celkem fail, vubec to nechutna jak z myho oblibenyho baru ') ..foto z vlastni zahradky

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/23117119_1128892533909206_5288274251428323420_o.jpg?oh=2ef66e7a7fd882e85e6603ffd1db0c8a&oe=5A76A66D

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22853247_1128892527242540_2644950146149349315_n.jpg?oh=b5d4032aac333403f5e4c09b2728b483&oe=5A691E76
 
uri
* 19. října 2017 [7:27:22] Re :: link
uri » Maxidejf (21:03:04): wagyu steak si to dvakrat zaslouzi '))
 
Maxidejf
* 18. října 2017 [21:03:04] Re :: link
Maxidejf » cool! btw mas tam jeden pic 2x
 
uri
* 18. října 2017 [16:22:40] Re :: link
uri » Kaiseki ryori - tradicni japonska vecere


Spanelska makrela, jikry z lososa v citronu, oloupanevy kastan, propagule (nejaky klicky), losos, Shimeji houba, Amago (lokalni sladkovodni ryba)
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22528611_1122023424596117_1728209102851629105_o.jpg?oh=145815395a1ffb0de5a0862f66f4dfe6&oe=5A39AEFF

Krabi maso, mizuna (to zeleny), seitan
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520141_1122023421262784_662723839250433636_o.jpg?oh=47536d2f9300694ea9931ed3ef919270&oe=5A72FB32

Uhor, Shiitake houba, yuzu
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22529055_1122023277929465_2732662342726252518_o.jpg?oh=6c534fc523a3f132d259ac7ac616ca2f&oe=5A66D48F

Sashimi z cejna, tunaka, spanelsky makrely a k tomu cinska sladka brambora (yam), chryzatena (kvet/seminka)
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22538702_1122023524596107_3373509153028082161_o.jpg?oh=e588742dbdd09e930187cc0833618a82&oe=5A792167

Koule z brambor, seitanu a chryzateny
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22548701_1122023461262780_999472403179864416_o.jpg?oh=f1ac0fd9a5e4b7de52f8dd00de18e39d&oe=5A86B9FD

Wagyu steak, lilek, paprika a hiratake houba
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520240_1122023541262772_7873212137761152631_o.jpg?oh=5031cce959ef9785785607c1badfa21b&oe=5A70490B

Pickles - nakladany veci
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22520240_1122023541262772_7873212137761152631_o.jpg?oh=5031cce959ef9785785607c1badfa21b&oe=5A70490B

Matsutake houby se spenatem
https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22538651_1122023464596113_7955134021484948999_o.jpg?oh=1a5c10bf54b62e9d24525b243925fcba&oe=5A7C804E

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22548954_1122023334596126_6631128157896759163_o.jpg?oh=8227a7d4597d8769e0c0b0053c720756&oe=5A833575
 
Tychi
28. září 2017 [18:42:04] Re :: link
Tychi » Mám chuť na něco a nevím co. Ale bříško je plné, tak má pusa smůlu. I když paprika tu asi je..
 
larynka
* 3. srpna 2017 [12:58:26] Re :: link
larynka » fleja (10:54:58): wtaf did i just read, hahaha
 
Namarti
2. srpna 2017 [17:36:48] Re :: link
Namarti » Siren (13:05:37): Přesně :D Jednou jedinkrát jsem se vsadila s K., že vydržím bez sladkostí měsíc (únor, aby to nebylo tak zlý), ale vydržela jsem asi dva tejdny
 
Binn
2. srpna 2017 [13:32:30] Re :: link
Binn » jsem v nedeli objevil docela dost dobrou vec. Nastrouhanej kren do laku od okurek, nechat tyden ulezet, snist.
 
uri
* 2. srpna 2017 [13:09:52] Re :: link
uri » je to fakt srovnatelny s abstakem na nikotin, aspon podle mejch zkusenosti
 
Siren
* 2. srpna 2017 [13:05:37] Re :: link
Siren » Sammy (12:42:10): a proto cukr pro jistotu nikdy z jídelníčku nevynechávám .))

páč jakmile si dám po měsíci nebo čtvrt roce nebo dvou stoletích abstinence kousek sladkýho, jsem zpátky na nejtemnějším dně závislosti, my body needs it
 
Sammy
2. srpna 2017 [12:42:10] Re :: link
Sammy » Jo, já mám teď absťák taky na cukr. Měla jsem bezva jídelníček, hrozně dlouho jsem nejedla žádné sračky a vůbec mi to nechybělo. Poslední měsíc stres jak svině, jídelníček šel do kopru, žrala jsem každý den sladkost. Říkám a dost a najela jsem zpátky na to, co jsem už dělala. Ale normálně regulérní craving po sladkostech. Až mě to teda vyděsilo. Vím, že když vydržím týden, dva, tři, tak se to hodí zase zpátky do pohody, ale je to mordor.
 
uri
* 30. července 2017 [13:06:26] Re :: link
uri » čijo (12:37:29): ah rozumim '))
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 59-78 z 953 :: dolů dospod >>